Sport - Udruga "Jamnica zdrav život"

UDRUGA GRAĐANA ZA REKREACIJU

«JAMNICA ZDRAV ŽIVOT» PISAROVINA

Trg S. Radića 13,

HR10451 Pisarovina

 

Udruga je osnovana s ciljem promicanja rekreacije i sporta kao načina zdravog života, te razvitka i unapređenja sporta među građanima općine Pisarovina i Zagrebačkoj županiji.

 

 

Udruga građana za rekreaciju "Jamnica Zdrav život" - Pisarovina, vec dugi niz godina okuplja vjezbačice svih dobnih skupina kroz različite programe. Trenutno se izvode sljedeći programi:

PILATES koji se održava ponedjeljkom u 18h i četvrtkom u 19h,

INSANITY,  ponedjeljkom u 19h i srijedom u 18:30h u sportskoj dvorani u Pisarovini, i

ZUMBA koja se održava četvrtkom u 20:15h i nedjeljom u 20h u "staroj školi" u Pisarovini.

Svi programi se izvode pod stručnim vodstvom magistre kineziologije Petre Gumbarević, koja je također i licencirani aerobik i zumba instruktor.

A da ne zaboravimo na najmlađe u sportsko-rekreacijskom dijelu, nudimo mogućnost proslave SPORTSKIH ROĐENDANA u sportskoj dvorani kroz igru, zabavu i sport!

Sve informacije na broj:

091/7237 049, Petra Gumbarević.

Što je Zumba® Fitness?
Zumba® fitness je program koji kombinira aerobni trening i latinoameričke plesove. Prilagođen je svim dobnim skupinama, vrlo je učinkovit za održavanje kondicije, a istovremeno i vrlo zabavan.
Kombinirajući brze i spore vruće latinoameričke ritmove sa popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima Zumba® vas na zabavan način vodi kroz dinamičan intervalni trening kojim ćete pozitivno utjecati na: povećanje aerobnog kapaciteta- pozitivan utjecaj na kardiovaskularni i pulmonalni sustav,povećanje fleksibilnosti, povećanje mišićne snage i izdržljivosti, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje koordinacije, poboljšanje osjećaja za ritam, smanjenje stresa, poboljšanje zdravlja i bolje raspoloženje.
Zumba® fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura , ruke, ramena, leđa, prsa.
Zumba® fitness ima prednost nad ostalim vrstama aerobnog treninga jer je dinamična i zanimljiva pa ni ne primjećujete da vam uz vježbanje prolazi vrijeme.
Osnovna 4 plesa koja se koriste u Zumba® fitnessu su: salsa, reggaeton, cumbia i merengue, ali i tango, bachata, calypso, belly dancing, hip-hop, rock&roll, twist, dancehall, samba, lambada, cha-cha-cha, flamenco i quebradita.

Kome je namijenjena Zumba®?
Zumba® fitness je program koji je primjeren svim dobnim skupinama, pa čak i djeci. Bez obzira na vašu fizičku kondiciju i plesno iskustvo, bez obzira jeste li muško ili žensko, imate li partnera ili ne, Zumba® je svojim različitim programima prilagođena svakome.
Preporuča se prvenstveno svima onima koji su se zapustili, ulijenili, te imaju višak potkožnog masnog tkiva kojeg se uporno žele riješiti dok im odlasci na razne aerobik ili fitness programe do sad nisu bili dovoljno motivirajući.
Zašto je Zumba® fitness drugačiji?
Veliku revoluciju koju Zumba® fitness postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnih principa kojih se trebamo držati ako želimo postići rezultate.
Kao Zumba® ovisnik postići ćete da se osjećate sjajno, ispunjeno i zadovoljno, a uz to ćete trošiti kalorije, plesati i vježbati...
Cilj je da vježbate, uživate i postanete ovisni ...
Atmosfera na Zumba® treningu je tako vesela i zabavna, čak i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi, ili nikad nisu plesali jer misle da nemaju ritma. Svima njima Zumba® ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe.
Princip je jednostavan: zabavom do rezultata!