• foto6
  • foto8
  • foto2
  • foto4
  • foto1
  • foto5
  • foto7
  • foto3

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

KUD "Vrhovje župe Dubranec" izvodi predstavu "Prijatelji" u Domu kulture Dragonožec 28. siječnja 2018. u 18 sati. Dođite i podržite odlične glumce, osobito oni koji nisu vidjeli predstavu. Prihod od ulaznica je u humanitarne svrhe.

plakat

Pozivamo Vas da sutra, 16.12.2017., u 19.30 dođete u Društveni dom u Donju Kupčinu i proslavite s KUD-om "Magdalena" Donja Kupčina i njihovim gostima 5. godišnjicu postojanja na manifestaciji "Pjesmom do Božića". Nakon kulturno umjetničkog programa zabavljat će Vas tamburaški sastav "Colapis". Moći ćete nabaviti božićne dekoracije i kolače koje su izradili članovi KUD-a te tradicijske božićne ukrase koje su pripremila djeca na radionicama u Zavičajnom muzeju Donja Kupčina. Ulaz je slobodan.

plakat pjesmom do Božića

DSC 9828KUD „Bratinečko srce“ 18.11.2017. proslavilo je 10 godina rada prekrasnim koncertom u sportskoj dvorani u Pisarovini. Koncertom je prikazan slijed koreografija (autora i voditelja: Snježane Skenderović i Maria Kambića) s kojima su članovi KUD-a nastupili tijekom godina. Gosti na koncertu bili su iz Gornjih Andrijevaca - KUD „Slavonija“ i članovi KUD-a „Vrhovje“ župe Dubranec. Povodom 10 godina prijateljstva KUD „Slavonija“ i KUD „Bratinečko srce“ potpisali su povelju o prijateljstvu i suradnji. Dodjeljene su zahvalnice svima koji su pomagali KUD-u „Bratinečko srce“ kao i dugogodišnjim članovima KUD-a. U ime Hrvatskog sabora kulture diplome za 10 godina rada i postojanja je dodijelio Zlatko Herček, predstavnik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije.

 Dober večer gazdarica plakat JPG smanjeno

Povodom 80 godina folklorne tradicije u Bratini i 10 godina rada KUD-a "Bratinečko srce" Bratina pozivamo vas na koncert "Dober večer, gazdarica" 18. 11. 2017.g. u 19 sati u sportsku dvoranu pri OŠ "Vladimir Nazor" Pisarovina.

Gosti na koncertu su KUD "Slavonija" Gornji Andrijevci. Ulaz je slobodan.

KUD "Bratinečko srce" otvaraju izložbu fotografija i zapisa o životu i radu mještana Bratine  11.11.2017. u novom prostoru Općine Pisarovina.