• foto4
  • foto8
  • foto6
  • foto1
  • foto3
  • foto5
  • foto2
  • foto7

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

Povodom proštenja Sv. Marije Magdalene 22. 7. 2015. u Donjoj Kupčini održat će se trodnevnica sa svetim misama i sljedeće akcije kojima će se skupljati novčani prilozi za hrvatske misije u Africi.

Pater TOMISLAV MESIĆ KOJI VEĆ 5. god. RADI KAO MISIONAR U TANZANIJI, DOĆI ĆE U ŽUPU SV. MARIJE MAGDALENE POSVJEDOČITI O SVOM ŽIVOTU I RADU.

PROGRAM POČINJE: 20. i 21.07.2015. (ponedjeljak i utorak) u 20.00 sati, A ZAVRŠAVA SVETOM MISOM U SRIJEDU 22.07. u 11.00 i 20.00  sati.   

Kao i prošle godine, priključit ćemo se akciji "MIVA" Hrvatska u sklopu  Papinskih misijskih djela kako bi pomogli misijama koje djeluju u Africi te će povodom te akcije župa organizirati dvodnevnu biciklijadu. Više o akciji "Miva" i Papinskim misijskim djelima pogledajte ovdje: http://www.misije.hr/misijske-akcije/akcija-miva-hrvatska                                     

RASPORED  BICIKLIJADE :

 U PONEDJELJAK, 20.7. U 18.30 h  POZIVAMO SVU DJECU OD 3 god. ŽIVOTA  DO ZAVRŠENOG 4. RAZREDA KOJA ĆE  VOZITI SVOJE BICIKLE OD CRKVE DO KAPELICE I NAZAD.

U UTORAK, 21. 7. U 18.00 h  POZIVAMO SVE  GENERACIJE OD 6. RAZREDA PA DALJE,  MLADIĆE I DJEVOJKE, MUŽEVE I ŽENE TE BAKE I DJEDOVE DA SA SVOJIM BICIKLIMA DOĐU PRED CRKVU TE  BI SE VOZILI DO LASINJSKOG MOSTA UZ KUPU I NAZAD.

UČEŠĆE U BICIKLIJADI BILO BI 5 kn, A MOŽE SE KAO PRILOG DATI I VIŠE. SVA PRIKUPLJENA SREDSTVA  DAROVAT ĆE SE U MISIJSKI CENTAR ZA AKCIJU „MIVA“  ZA NABAVU VOZILA ZA MISIONARE.

U  SRIJEDU NAKON MISE U 11 h, DJECA ĆE PRODAVATI SVOJE KOLAČE KOJE SU PEKLI  UZ DOBROVOLJNI PRILOG ZA ISTU AKCIJU -  NABAVE VOZILA ZA MISIONARE, KAO I MIRISNE UKRASE ZA AUTE KOJI KOŠTAJU 15kn.  TADA ĆE BITI I BLAGOSLOV AUTOMOBILA, UZ DAR - NALJEPNICU.

ZAHVALJUJEMO VAM NA SURADNJI KAO I NA VAŠOJ LJUBAVI  KADA JE U PITANJU POMOĆ DRUGOME U NEVOLJI.                                  

KROZ SVE VAŠE NOVČANE PRILOGE NEKA SE PROSLAVI NAŠ DOBRI BOG KOJI NAM NEPRESTANO GOVORI „LIJEPO JE ŠTO POSTOJITE“.

Tradicionalno svečano slavlje sa svetom misom povodom blagdana Sv. Marije Magdalene bit će u nedjelju, 26. 7. 2015.

Župljani Donje Kupčine