• foto8
  • foto2
  • foto4
  • foto7
  • foto6
  • foto3
  • foto5
  • foto1

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

dsc 2490MATEO KROT OSVOJIO TREĆE MJESTO NA PRVENSTVU HRVATSKE U14

U subotu je u dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u judu za uzraste U21 i U14.

Na prvenstvu je sudjelovalo 430 judaša i judašica iz 56 klubova, nikada brojnije i kvalitetnije održano prvenstvo.

Posebno jaka konkurencija bila je u uzrastu dječaka staih od 12 do 14 godina, a to je i uzrast u kojem je JUDO KLUB PISAROVINA imao svoje predstavnike.

Jako smo zadovoljni i ponosni nastupom naših trojice mušketira MATEA KROTA, DAVIDA PAVLETIĆA i JANA RAJŠELA.

MATEO KROT prošlogodišnji prvak u kategoriji -30 kg ove godine osvojio je treće mjesto u kategoriji dječaka -34 kg. Nažalost trema i mala nenaklonjenost suca u prvom meču koštali su Matea osvajanja prvog mjesta koje apsolutno svojim znanjem i prezentacijama na turnirima tijekom godine zaslužuje.

Obzirom na uvjete u kojima radimo, te na minimalna ulaganja (u ovaj nažalost kod nas u Pisarovini još uvijek jako zapostavljeni sport ) ovaj rezultat je izuzetno dobar.

DAVID PAVLETIĆ prošlogodišnji osvajač trećeg mjesta  u kategoriji -34 kg, ove godine se natjecao u kategoriji -38 kg . Jaka  konkurencija ( pogotovo predstavnika iz tradicionalno dobrih klubova iz Splitskog područja ), izuzetno loš početni ždrijeb,  i možda malo prepasivan nastup u odlučujućem dvoboju na putu za medalju uzrok su osvajanja „tek“ sedmog mjesta. Prijašnji Davidovi rezultati su nas razmazili pa  je ovo „tek“ sedmo mjesto, ali i to mjesto je u ovoj konkurenciji odličan uspjeh.

JAN RAJŠEL nevjerojatan borac,  osvojio je nažalost „samo“sedmo mjesto u kategoriji -46 kg. Tri pobjede, dva poraza, korak do medalje. Suze nakon izuzetne pobjede u prvom kolu repesaža, suze nakon ispadanja u trećem kolu repesaža. Emocije, ponos, prkos, znanje, želja, Jan je „genijalan“ judaš bez obzira na neosvajanje medalje.

JUDO KLUB PISAROVINA ovim putem čestita našim judašima na rezultatima ostvarenim na Prvenstvu Hrvatske U14 !!!!!

Sportski pozdrav !!!!