• foto3
  • foto5
  • foto7
  • foto8
  • foto6
  • foto4
  • foto2
  • foto1

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

JUDO KLUB PISAROVINA nakon vrlo uspješno odrađenog prvog dijela sezone i aktivno provedenih ljetnih praznika nastavio je sa redovnim treninzima koji se održavaju u

Sportskoj dvorani OŠ „Vladimir Nazor „ u Pisarovini , utorkom i četvrtkom od 18:00 do 20:00 .

U prvom dijelu sezone odrađeno je 13 turnira uključujući i vrlo uspješno organiziran MEMORIJALNI TURNIR „ DAMIR MILATOVIĆ“ .

70 pojedinačnih medalja i tri ekipna pehara osvojenih na ovim turnirima rezultat su odličnog višegodišnjeg rada trenera IVICE BLAŽEKA.

Posebno smo ponosni na DVIJE MEDALJE OSVOJENE NA PRVENSTVU HRVATSKE  za djecu starosti do 14 godina , MILATOVIĆ MARIJA osvojila je drugo mjesto a ŠAJNOVIĆ DAVID treće mjesto u svojim kategorijama.

Po prvi puta JUDO KLUB PISAROVINA izašao je izvan granica REPUBLIKE HRVATSKE i sa tri judaša se predstavio na POKALU BEŽIGRADA U LJUBLJANI.

6 judaša i judašica provelo je od 15.08. do 22.08. sedam nezaboravnih dana u JUDO KAMPU NA LOŠINJU , a DOMINIK KRAMARIĆ boravi je od 17.06. do 23.06. u POREČU aktivno sudjelujući u OLIMPIJSKOM TRENING KAMPU ( unutar kojeg je bio održan trening judo kamp za kadete iz cijele Europe).Uz puno odrađenih treninga Dominiku se pružila prilika za druženje i slikanje sa najvećim judo zvijezdama današnjice među kojima se posebno ističe osmerostruki svjetski prvak , dvostruki olimpijski pobjednik , nostelj Francuske zastave na OI u Riu , višestruko najbolji sportaš Francuske , jedan od najvećih svih vremena TEDDY RINER ( uz ostale prisutne zvijezde judo sporta treba istaknuti i osvajačicu povijesnog zlata za KOSOVO MAJILINDU KELMENDI , našu predstavnicu na OI BARBARU MATIĆ , TAGIRA KAIBULAJEVA i mnoge druge ).

JUDO KLUB PISAROVINA poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice da nam se pridruže na treninzima i postanu dio ovog uspješnog kolektiva, te uz uporan i ustrajan rad postignu zavidne rezultate i ostvare nezaboravna prijateljstva sa judašima i judašicama iz Hrvatske i šire.

Za sve dodatne informacije nazvati na mob 091 455 1093 ( Željko )  ili 099 848 9094  ( Ivica ).

JUDO KLUB PISAROVINA u četvrtak 08.09. u 17:15 kreće sa novom sezonom JUDO IGRAONICE koju organiziramo za djevojčice i dječake starosti od 3 do 5 godina.

Molimo sve zainteresirane da se jave voditeljici igraonice Petri Gumbarević ( mob 091 723 7049 ).

SPORTSKI POZDRAV !!!!