• foto8
  • foto7
  • foto3
  • foto2
  • foto4
  • foto1
  • foto5
  • foto6

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

image-845a0b50e429ce2108830e9b6b8b60786e2ca8ef7ba56e9318bb0260c7bf4488-VProteklog vikenda 12/13.prosinca 2015.g. održan je 5. međunarodni turnir u mini rukometu Zg-VG kup 2015 u odličnoj organizaciji Škole rukometa Vučići. Rukometni klub Jamnica iz Pisarovine sudjelovao je na ovom pozivnom turniru s ekipama dječaka i djevojčica rođenih 2006 godine i mlađima. Dječaci su nastupili u sljedećem sastavu: David Šandor, Matija Penezić, Bruno Batur, Luka Topolnjak, Petar Krpan, Antonio Šetek i Luka Krpan. U svojoj skupini pobijedili su ekipe RŠ Banja Luka i RK Arba Rab te izgubili od RŠ Vučići. To im je osiguralo 2. mjesto u skupini. U četvrfinalnoj utakmici protiv RK Rugvice su ipak pokleknuli te ispali iz borbe za medalje.
Djevojčice su krenule u turnir sa dva poraza protiv ekipa Laurusa iz Velike Ludine i Udarnika iz Kurilovca no nakon toga zaredale su s pobjedama protiv ekipa VG Vučići i ŽRK Samobor. Peta utakmica protiv domaćina turnira RŠ Vučići donijela je pravu dramu. Nakon velike borbe za svaku loptu, utakmica je završila 8:8 te se o pobjedniku odlučivalo izvođenjem šesteraca. Više sreće nakon 10-tak serija ipak imala je ekipa RŠ Vučići. Nakon te šok utakmice, hrabre igračice Jamnice našle su snage i pobjedom protiv ŽRK Osijek izborile utakmicu za treće mjesto. Tamo ih je čekao protivnik s početka turnira, ŽRK Udarnik koji ovaj put nije imao šanse. Igračice Rk Jamnice deklasirale su protivnice te rezultatom 14:3 osvojile 3.mjesto !
Brončane medalje i pehar osvojile su:
Hana Krović, Melani Šetek, Sarah Radinić, Leona Špišić, Nicole Jašarević, Lorena Čačković, Ema Marković, Veronika Vujanić te velika pojačanja iz Jastrebarskog Ema Fratrić i Nika Markulin. Nika Markulin izabrana je i u najbolju petorku ovog velikog međunarodnog turnira !
Ekipe su vodili treneri Klara Gumbarević i Zoran Vujanić.
Ovaj turnir i lijepi rezultati na njemu samo su još jedna sličica u albumu rukometnog kluba Jamnica. Veselje i osmjesi djece najbolja su pozivnica za sve one koji se još nisu uključili u ovu priču koja u Pisarovini traje već 43 godine. Od 2006 godine, kad je otvorena sportska dvorana u Pisarovini posebna pažnja usmjerena je na kvalitetan rad sa najmlađima, djecom u dobi od 5-10 godina. Na tom tragu, u klubu trenutno trenira 40-tak najmlađih, djevojčica i dječaka koji se natječu u međužupanijskim ligama sa svojim vršnjacima. Upisi i treninzi traju tokom cijele godine srijedom i petkom od 17.30-18.30 sati u školsloj sportskoj dvorani te vikendima prema dogovoru.
RK Jamnica poziva Vas uz omiljeni slogan najmlađih članova kluba..."BAŠ JE SUPAČ IGRAT' RUKAČ !!! "