• foto2
  • foto8
  • foto5
  • foto6
  • foto3
  • foto7
  • foto4
  • foto1

ODABERI KATEGORIJU

link-svelink-opcinalink-komunalnolink-sportlink-muzej
link-turizamlink-udrugelink-mladilink-vrti

Nastupom na Kupu Državnosti u Samoboru završila je najuspješnija polusezona  JUDO KLUBA PISAROVINA.

U proteklih 6 mjeseci nastupom na 10 turnira, 22 judaša JK PISAROVINA osvojilo je 59 medalja.

Na 3. memorijalu "Damir Milatović" osvojili smo ekipno drugo mjesto u konkurenciji 22 kluba što je bilo veliko iznenađenje za sve prisutne.

Nastavak sezone donio je i prvu ekipnu turnirsku pobjedu ostvarenu u konkurenciji 12 klubova na 24.Kupu "Braća Radić" u Botincu, kao i vrlo dobro četvrto mjesto na Kupu Državnosti u Samoboru.

Od pojedinaca treba izdvojiti DAVIDA PAVLETIĆA koji je nastupio na 10 turnira, ostvario 36 pobjeda u 45 mečeva te osvojio 11 medalja (u Botincu je osvojio dvije medalje nastupavši u svojoj kategoriji starosti do 10 godina, te u kategoriji do 12 godina). Treba naglasiti da je David za protivnike imao judaše iz cijele Hrvatskekao i judaše iz Slovenije, BIH, Ukrajine, Bugarske i Mađarske.

Vrlo dobre rezultate postigli su i DAVID MEDOVIĆ ( 17 pobjeda u 22 meča, 5 medalja ), DAVID ŠAJNOVIĆ ( 16 pobjeda u 20 mečeva, 6 medalja ), MARIJA MILATOVIĆ ( 14 pobjeda u 18 mečeva, 6 medalja ), JAN RAJŠEL ( 8 pobjeda u 11 mečeva, 3 medalje ).

JK PISAROVINA organizirao je 3. memorijal "Damir Milatović" na kojem se okupilo 300 judaša iz 22 kluba.

U veljači smo krenuli sa judo igraonicom koja je ispunila sva naša očekivanja i privukla 12-tero djece vrtičkog uzrasta.

Organizirali smo polaganje za pojaseve koje su vodili ispitivači g. Nikola Bučan i g. Davor Šalaj. Svi judaši koji su pristupili polaganju prikazali su potrebno znanje i vještine te dobili pojaseve odgovarajuće boje ( trenutno najviši pojas u klubu imaju DOMINIK KRAMARIĆ i SUZANA GOLUBIĆ, narančasto-zeleni ).

Sudjelovali smo na Sajmu mogućnosti organiziranom u OŠ "Vl.Nazor" Pisarovina.

Povodom Uskrsa svaki naš član dobio je Uskrsnu pisanicu i prigodan poklon paket, svaki judaš kao i polaznici judo igraonice dobio je majcu sa natpisom Judo klub Pisarovina.

Ispunili smo želju naših malih judaša te im doveli na trening zvjezdu hrvatske pop glazbe Ivana Volarića-Zaka.

Kolektivno smo posjetili našeg nesretno ozlijeđenog člana Matea Krota, puno puta smo se počastili povodom rođendana naših judaša, nastupima na turnirima ostvarili smo mnoga prijateljstva, ...

Nastavak ove lijepe priče slijedi nakon ljetnih praznika tj. početkom nove školske godine.

Sportski pozdrav !!!