• foto4
  • foto2
  • foto8
  • foto1
  • foto5
  • foto6
  • foto7
  • foto3

kettlebell smanjeno

 tmr6470U subotu je u Splitu održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke ( U23 ) te mlađe kadete i kadetkinje ( U16 )  na kojem je nastupalo 386 judaša i judašica iz 44 kluba.

JUDO KLUB PISAROVINA zastupali su Marija i Ozana Milatović i David Šajnović.

MARIJA MILATOVIĆ osvajačica drugog mjesta na prošlogodišnjem državnom prvenstvu za djevojčice U14 -44 kg ( nažalost ove godine nije zbog bolesti mogla nastupati na PH U14 ), obradovala nas je u konkurenciji mlađih kadetkinja ( U16 ) osvojivši u jakoj konkurenciji treće mjesto u kategoriji -48 kg.

Uz ovogodišnje  medalje na državnom za dječake U14 ( Mateo Krot prvo mjesto i David Pavletić treće mjesto ) ovo je još jedna potvrda talenta i odličnog rada naših judaša i judašica.

Nažalost Šajnović David i Milatović Ozana ovaj puta nisu uspjeli doći do postolja što ne umanjuje njihov izvanredan doprinos velikom uspjehu našeg judo kluba.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice starosti od 4 godine naviše da nam se pridruže na treninzima te trudom i zalaganjem kroz naredne godine postanu nasljednici ove uspješne generacije pisarovačkih judaša i judašica.

Sportski pozdrav !!!

U nedjelju 24.09.2017.g.u školskoj sportskoj dvorani u Pisarovini rukometni klub Jamnica priređuje humanitarni turnir u mini rukometu pod nazivom " RK JAMNICA ZA LUCASA".

Sav prihod od turnira namijenjen je za pomoć u rehabilitaciji 7-godišnjeg Lucasa Čačkovića.

Na turniru pored muških i ženskih ekipa iz Hrvatske sudjeluju i ekipe rukometnog kluba SC Ferlach iz Austrije pa tako ovaj turnir poprima i predznak međunarodnog turnira.

Ovoj humanitarnoj akciji odazvali su se također i RK Moslavac iz Popovače, RŠ Vučići iz Zagreba, RK Rudar iz Ruda, RK Maksimir Pastela iz Zagreba, RK Čazma, ŽRK Kaštelir, ŽRK Laurus iz Velike Ludine, RK Ivanić iz Ivanić Grada, ŽRK Bistra, ŽRK Samobor, ŽRK Zelina te ŽRK Rugvica. RK Valpovka iz Valpova, iako u nemogućnosti dolaska na turnir, uključila se uplatom kotizacije u ovu humanitarnu akciju te još jednom potvrdila veliko sportsko srce i prijateljstvo prema Pisarovini. Turnir započinje u 10:30h prvim utakmicama, a u uvodu nedjeljnog sportskog programa možete pogledati već od 9:00h prvenstvenu utakmicu 2.HRL dječaka rođenih 2004 g. i mlađih između RK "Jamnice" i RK "Bedekovčine".

Rukometni klub Jamnica poziva sve zainteresirane da navrate ove nedjelje u sportsku dvoranu i podrže sve sudionike ove velike sportsko-humanitarne akcije !​

Pozivnica

IMG 20170918 WA0008Lorenzo Vujanić iz Pisarovine sudjelovao je na međunarodnom srednjeeuropskom kupu u Budimpešti od 15. 9. do 17.09. 2017. gdje je ostvario najbolji rezultat u kadetskoj konkurenciji i osvojio 1. mjesto na turniru kao i 1. mjesto u ukupnom poretku CEC 2017 koje se ove godine održavalo u Sloveniji, Slovačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Čestitke Lorenzu na ovom izvrsnom rezultatu.